Україну накриють дощі з грозами: синоптик назвала дати небезпечної погоди

Україну накриють дощі з грозами: синоптик назвала дати небезпечної погоди

В Україні побільшає дощів, гроз і злив, також у деяких областях можливий шквальний вітер.

Погода в Україні стане ще більш дощовою – дощів з грозами побільшає від завтра, 30 травня.

Радимо також прочитати матеріал: Треба знайти леопарда в джунглях за 8 секунд: найкращий спосіб перевірити уважність

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко. Вона зазначила, що короткочасні дощі та грози у четвер можливі у західних та північних областях, а також на Одещині, Миколаївщині, Вінниччині та Черкащині.

Також, за словами синоптика, можливий шквальний вітер та короткочасні сильні зливи.

На сході, більшості південної частини та центральних областей дощі завтра можливі, проте вони будуть локальні і йтимуть лише час від часу.

"Температура повітря найнижчою передбачається 30-го травня на Львівщині, в Івано-Франківській області, на Волині, Рівненщині, на Закарпатті і, хто б міг подумати, на Одещині: протягом дня +20…+23 градуси. Спека, хоча й помірна, буде на сході України, +26…+30 градусів. На решті території впродовж дня температура повітря становитиме +23…+27 градусів", – йдеться у повідомленні.

Погода в Києві 30 травня

У столиці України в четвер будуть періодичні дощі та грози. Повітря буде досить свіжим – температура триматиметься на рівні близько +24 градусів.

Погода в Україні 30 травня/ Facebook Наталія Діденко

Погода в Україні 31 травня

У п'ятницю, 31 травня, дощова нестійка погода з грозами особливо яскраво буде проявлятися на правобережжі, там також можливі сильні зливи. А на лівобережжі при цьому буде сонячна погода, лише подекуди будуть локальні дощі.

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Погода в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що Україну найближчим часом накриє шторм – будуть зливи, грози та сильні шквали. Синоптики попереджають про те, що в Україні 29 травня вируватиме серйозна негода.

Також раніше синоптик сказала, яким буде початок червня – вдарить спека з грозами. Погода найближчим часом принесе нові сюрпризи – будуть дощі з грозами і шквалами. При цьому температура у деяких областях буде +29 градусів.

Нагадаємо, повідомлялося, що магнітна буря раптово посилилася – стало відомо, скільки ще днів вируватиме шторм. Цей геомагнітний шторм раптово зріс до майже шести балів.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти