Справжній апокаліпсис: Україну накрив ураган і шквальний вітер з градом

В Україну прийшла небезпечна погода / pixabay

Сильна гроза і злива наробили біди у Дніпрі та Одесі.

У вівторок, 15 червня, в Україні розгулялася негода. Потужна злива пройшла в Дніпро, де на дорогах плавали машини, а також в Одесу.

Сильний дощ перетворив узбіччя вулиць на стрімкі річки. Гроза застала перехожих зненацька.

За словами очевидців, найбільше постраждав великий житловий район міста - селище Котовського, де вітер зносив торгові намети і ламав дерева.

В одному з районів дерево впало прямо на машину, притиснувши її.

Рятувальники служби ДСНС попередили людей про шквали, закликали надійно припаркувати авто і не виходити з будинків під час негоди.

15 червня також залило і Дніпро, де буквально за півгодини дощ підтопив кілька районів, хоча вранці ще було досить сонячно і ясно.

Сильна злива почалася близько половини п'ятого дня, і в лічені хвилини вулиці Дніпра перетворилися в бурхливі потоки, так як стоки не справлялися з великим потоком води.

Читати такожУкраїну чекає різка зміна погоди: названа дата

Також через негоду і шквали були пошкоджені деякі дерева. Так, біля ресторану Черчілль ствол впав на припарковане авто. У Telegram-каналі Х_Днипро показали відповідні фото.

Також недалеко від ТЦ Славутич на проспекті Поля навпіл склався білборд.

Мощный ливень затопил улицы Днепра Telegram
Мощный ливень затопил улицы Днепра Telegram
Мощный ливень затопил улицы Днепра Telegram

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Нагадаємо, народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище + 30 градусів.

Крім того, кліматолог попередила про небезпечну погоду. В Україну настають спека і грози, але і про холод забувати не варто.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти