Зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару показала обличчя таємничого бойфренда

Ірина Сопонару засвітила коханого-іноземця / instagram.com/irinasoponaru

До цього артистка оберігала обранця від занадто цікавих поглядів громадськості.

Актриса жіночого кварталу і комік Ірина Сопонару показала, як виглядає її обранець. Раніше артистка спільних фото не публікувала.

Сопонару показала чуттєвий кадр, на якому позує в обіймах загадкового молодого чоловіка. Ім'я бойфренда актриса тримає в секреті.

Про своє особисте життя Ірина Сопонару воліє не поширюватися. Раніше в інтерв'ю для Світського життя артистка розповіла, що перебуває у відносинах з громадянином Великобританії, який зараз живе в Україні. Працює чоловік промоутером.

Познайомилася пара в Києві на вечірці. Раніше артистка не показувала, як виглядає її загадковий обранець. Але Сопонару все ж вирішила відкрити завісу таємниці.

У своєму Instagram-акаунті актриса показала ніжне фото. На ньому дівчина в чорній сукні сидить на колінах у свого коханого і обіймає його за шию. Молодий чоловік обхопив Сопонару за талію. Очі закоханих закриті щоб максимально перейнятися чуттєвим моментом єднання. Фотографію Сопонару вирішила залишити без коментарів.

Ірина Сопонару позує в обіймах коханого чоловіка / instagram.com/irinasoponaru

Шанувальники артистки не змогли стримати радісних емоцій від появи Сопонару в обіймах її таємничого принца. Вони зазначили, що пара разом виглядає дуже гармонійно:

"Ви добре виглядаєте разом!"

"Крута пара ❤️"

"Ураааа нарешті!"

"Finally ❤️❤️❤️"

"Які ви красиві ❤️❤️❤️"

Читати такожІрина Сопонару мало не звела з розуму гарячим фото в спокусливій позіРаніше Ірина Сопонару приміряла вкрай відверте бікіні.

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти