Зірка "Реваншу" напередодні прем'єри розповіла про тата-військового та вірність

Прем'єра серіалу Реванш з Анною Сердюк у головній ролі на 1+1 Україна / колаж: Главред, фото: 1plus1.ua, instagram.com/ann.serdiuk

Анна Сердюк у ролі Валентини Коваль лише переконалася в правильності своїх принципів.

Стисло:

28 жовтня на 1+1 Україна відбудеться прем'єра серіалу "Реванш", який виходитиме на телеканалі з понеділка по четвер о 20:00. Сюжет оповідає про непросту долю Валентини Коваль - амбітного хіміка, яка мріяла про блискуче майбутнє в науці, але потрапила в клубок інтриг, що позбавили її коханого, домівки, але не самої себе і віри в майбутнє.

Роль Валентини виконала українська акторка Анна Сердюк. Напередодні прем'єри вона дала сайту 1plus1 відверте інтерв'ю, в якому розповіла зокрема про свої способи залишатися вірним собі.

Так артистка зізналася, що для неї вкрай важливо прислухатися до себе, займатися самовираженням, відстоювати особисті кордони. При цьому Анна зазначає - потрібно завжди бути емпатичним до оточуючих і готовим бути для когось підтримкою.

"Бути чесною перед собою, в першу чергу, прислухатись до своїх почуттів і потреб, берегти свої цінності, висловлювати свою думку і мати свою позицію, але одночасно шукати форму для вираження своїх думок і емоцій. Більшість людей зараз дуже чутливі і вразливі, тому охороняючи свої власні кордони і висловлюючи свою правду, треба завжди зважати на почуття інших. Всі ми різні, у всіх нас різні долі, різне минуле, але повага, м’якість і співчуття – нас об’єднують, і це найважливіше. Усі люди, можна так сказати, по-своєму травмовані, на жаль, у багатьох людей на фоні війни з’явився ПТСР, тому ми маємо допомагати і зцілювати одне одного, як мінімум, добрим словом і м’яким ставленням", - переконана Сердюк.

Схожу пораду вона, як донька військового дала тим, хто хоче підтримати наших доблесних захисників, але не знає, як робити це правильно: "Допомагати підтримкою і любов’ю. Мій батько кадровий військовий, закінчив службу за декілька років до початку повномасштабного вторгнення, але наприкінці лютого 2022 року вступив до лав ТРО. Він справжній чоловік, який любить свою країну і захищає її. Моя порада – бути чутливою до військових та інколи не ставити зайвих запитань, просто бути поруч, коли ти навіть не поруч. Важливо казати, як сильно любиш і висловлювати свою вдячність. Бо військові – це надлюди. Окрім зборів, також важлива емоційна підтримка. Те, що неможливо нащупати, щось не фізичне – це те, що підтримує наших захисників: і чоловіків, і жінок".

Хто така Анна Сердюк?

Анна Сердюк - українська акторка театру і кіно. З 2019 року співпрацює з "Диким театром", тоді ж почала зніматися в кіно, повідомляє Вікіпедія. Найвідоміші роботи: "Колір пристрасті", "Сталеві нерви", "Реванш".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Главред ділився знімками шокуючих шрамів українського актора Артура Логая, які з'явилися на його руках після спроби самогубства, яку він здійснив у юності.

Також Настя Коротка зізналася, хто став ініціатором її розлучення з Андрієм Бєдняковим після 16 років разом. Шоумен не зміг промовчати, і прокоментував заяву колишньої дружини.

Читайте також:

Новини заразКонтакти