Андрій Макаревич, що живе в Ізраїлі, вперше вийшов на зв'язок

Напад ХАМАС на Ізраїль - що сталося з Андрієм Макаревичем / колаж: Главред, фото: facebook.com/makarevichav

Після нападу бойовиків ХАМАС лідер Машини часу довго зберігав мовчання, чим не на жарт налякав шанувальників.

Російський музикант, письменник, художник, лідер гурту Машина часу та іноземний агент Андрій Макаревич перебрався до Ізраїлю незадовго до початку повномасштабної війни в Україні. Там він осів разом з молодою дружиною, гідом, фотографом та бізнесвумен Ейнат Кляйн. В Ізраїлі з'явилася на світ його четверта дитина - син Ейтан.

У трагічний для Ізраїлю день музикант опинився в Європі - разом з гуртом він завершував тур по Німеччині. Зазвичай Макаревич ділиться знімками з виступів і враженнями, проте трагедія на ізраїльській землі змусила артиста думати лише про перемогу.

"У зв'язку з останніми подіями ніякого бажання немає хвалитися успішними концертами, а також обговорювати безглузді висловлювання, які російська жовтуха приписує мені. ... Бажаю удачі нашим бійцям і лічу години та дні до нашої перемоги. Будь ласка, будьте живі", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Що ж стосується Кляйн і півторарічного сина Макаревича, вони на даний момент також знаходяться за межами Ізраїлю. Згідно з її сторінками в соціальних мережах, Ейнат разом з сином зараз подорожує по Бутану.

На своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала фотографію прапора Ізраїлю з лаконічним підписом: "Переможе, без сумнівів, світло".

Раніше визнаний іноземним агентом комік Максим Галкін, який разом з Аллою Пугачовою і дітьми живе в Ізраїлі, розповів, як переживає атаку терористів ХАМАС на Ізраїль.

Також шанувальники стурбовані долею американського співака і музиканта Бруно Марса: артист повинен був давати концерт в Тель-Авіві, але виступ скасували, а сам Марс не виходить на зв'язок.

Інші новини про Андрія Макаревича:

Новини заразКонтакти