"Жива мрія": розпалена Наомі Кемпбелл в крихітному білому бікіні показала дикі стрибки

Наомі Кемпбелл в білому бікіні відпочиває на Мальдівах / instagram.com/naomi

Легендарна супермодель показала, що їй ще рано вішати дизайнерські стрінги на цвях.

52-річна британська супермодель і акторка Наомі Кемпбелл взяла участь в модному івенті Emerge Fashion Gala в Катарі, який був присвячений творчості дизайнерів-початківців.

Ретельно попрацювавши своїми розкішними ніжками на подіумі, "Чорна пантера" світу фешн вирушила в веселій компанії друзів відпочивати на тропічні пляжі Мальдів.

Знімками з легендарної Наомі на своїй сторінці в Instagram поділився її друг та колега Елтон Мейсон. На фото модель в карколомному білосніжному бікіні дуріє зі своїми близькими.

В одному з кадрів Кемпбелл і Мейсон зняті в стрибку, схожому на фігуру з гімнастики або танцювальне па. Розкішне волосся моделі майорить на вітрі, а сонце спокусливо грає на міцному і підтягнутому тілі Наомі.

Шанувальники "Чорної пантери" відзначають, що не буває колишніх супермоделей, і вона зберегла тіло богині, яким хочеться милуватися вічно.

Наомі Кемпбелл в білому бікіні відпочиває на Мальдівах / instagram.com/altonmason

Раніше акторка Жіночого кварталу і комік Ірина Сопонару "засліпила" фанатів сяйвом яскравого кадру, на якому вона постала одягненою в пікантний корсет від українського бренду.

Також супермодель, акторка і одна з найкрасивіших жінок ХХ століття за версією Playboy 56-річна Сінді Кроуфорд засвітила соковиті стегна в сукні-мантії.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти