Дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко спробувала себе у новій ролі

Олександра Кучеренко / instagram.com/aakucherenko/

Міс Україна, телеведуча Олександра Кучеренко розповіла, як їй нове заняття.

Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко працює телеведучою шоу "33 за 3" на ICTV.

Після того, як дівчина розповідала про захоплюючу поїздку на "українські Мальдіви" з чоловіком і сім'єю його друга, Олександра Кучеренко порадувала фанатів тим, що тепер вона буде працювати ще й у спортивній рубриці. Вона отримала власну спортивну рубрику у вечірній прайм-тайм.

Олександра стала ведучою проєкту "Факти. Спорт", який виходить відразу після основного випуску. Щодня в прямому ефірі вона розповідатиме телеглядачам про найсвіжіші спортивні новини в Україні та світі. Це особливо актуально на тлі того, що Україна вперше прорвалася в плей-офф Євро.Читайте такожУкраїна вперше в історії пробилася в плей-офф Євро

Олександра Кучеренко / Прпесс-служба

Це не перший спортивний проект для Олександри. Раніше вона вела рубрику про зірок спорту на вихідних, і прекрасно орієнтується в заданій темі. Більш того, Олександра зізналася, що вона давно хотіла спробувати себе в новому цікавому форматі і дуже рада оновленню в житті.Читати такожМішель Андраде зізналася, скільки їй платить Потап за концерти і пісні

"Тема спорту мені особливо цікава: я завжди стежу за важливими спортивними подіями, життям відомих спортсменів, була ведучою "Зірковий спорт". І мені давно хотілося спробувати себе в новому форматі - новинному, в режимі прямого ефіру. Тепер щодня після основного випуску шоу я буду ділитися з телеглядачами найважливішою і цікавою інформацією зі світу спорту", - розповіла телеведуча.

Олександра Кучеренко / прес-служба

Нове шоу з Олександрою вже вийшло в ефір, і тепер отримало свій слот на постійній основі.

"Провела свій перший в житті прямий ефір! І можу сказати…. Це справжній адреналіновий кайф)) І ще той спорт по відчуттям.", - поділилася вона емоціями після початку проєкту.

Нагадаємо, Олександра є ведучою ранкової рубрики "33 за 3", в якій задає 33 гострих питання відомим людям. За умовами проекту, у героїв є всього 3 хвилини на відповідь.

Серед її "жертв" була і Мішель Андраде, яка зізналася, скільки заробляє у Потапа.

Раніше чоловік Олександри Дмитро Комаров здивував наслідками від його програми "Мандруй Україною".

Після цього у своїх соціальних мережах Дмитро Комаров заявив, що глядачів очікує другий сезон шоу "Мандруй Україною".

Переглянути всі випуски шоу "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" онлайн можна на сайті 1+1 video.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти