Запалила: Бейонсе влаштувала безкоштовне шоу на весіллі свого помічника

Запалила: Бейонсе влаштувала безкоштовне шоу на весіллі свого помічника

Співачка Бейонсе влаштувала спонтанне танцювальне шоу на весіллі у свого помічника.

Зазвичай ви заплатили б цілий статок за квитки на Бейонсе, але гості на весіллі в Массачусетсі отримали безкоштовне шоу, коли вона вийшла на танцпол у суботу ввечері.

Суперзірка R&B була присутня з чоловіком Jay Z і донькою Blue-Ivy Картер на весіллі її колишньої особистої помічниці Саманти Грінберг у Нантакеті цими вихідними, пише The Daily Mail.

Після того, як її хіт Love On Top зазвучав через динаміки, вона розпустила волосся і пустилася в танок.

інфографіка Бейонсе / Інфографіка Главред
iframe allowfullscreen frameborder="0" width="698" height="573" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="https://www.dailymail.co.uk/embed/video/3267289.html">

Відеозапис зафіксував 43-річну Бейонсе, яка відтворює свої хореографічні рухи з супроводжуючого трек відео, танцюючи з нареченою і кількома іншими гостями. Весільна церемонія відбулася всього через кілька днів після того, як незамінна співачка відсвяткувала свій 43-й день народження.

Хто така Бейонсе

Бейонсе - американська співачка в стилі R'n'B, актриса, танцівниця, музичний продюсер. Будучи дитиною, брала участь у різних вокальних і танцювальних конкурсах, брала участь у шкільній художній самодіяльності. За даними Вікіпедії, Ноулз прославилася наприкінці 1990-х років, будучи солісткою жіночого R&B-гурту Destiny's Child.

У березні 2021 року виконавиця вийшла на перше місце серед жінок за кількістю нагород премії "Греммі", на її рахунку 28 статуеток.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, раніше вона виклала низку фотографій, де показала свій новий імідж і навіть сфотографувалася разом зі своїм чоловіком, репером Джей Зі.

Раніше також Бейонсе на своїй сторінці в Instagram, розповіла, з чого починалася її кар'єра. За словами суперзірки, вона починала виступати в перукарні, де працювала її мама. Співачка показувала себе перед клієнтами салону.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти