За пару годин до концерту: в мережу потрапило відео виступу Меладзе, коли він дізнався про смерть батька

Валерій Меладзе втратив свого батька / Колаж Главред, скріншот Instagram / impresario. tv

Продюсер показав відео, як виступав Меладзе, дізнавшись про смерть батька.

Казахстанський продюсер Жан Муканов розповів за яких обставин російський співак Валерій Меладзе дізнався про смерть свого батька Шота Меладзе.

На своїй сторінці в Instagram, він виклав відео, як Меладзе виконує пісню на концерті, лише кілька годин як дізнавшись про смерть свого батька.

За його словами, про смерть батька Меладзе дізнався за 2 години до виходу на сцену. "Незважаючи на це, артист виступив, майже не показуючи свою гіркоту. Тільки на пісні "Чужинець", при звуках дудука, я вловив смуток в його очах, але приписав це втомі. Я бачив виступи цього артиста сотні разів, і, можливо, вчора тому відчувалося, що відбувається щось особливе", - написав він.

На відео - фрагмент концерту Меладзе:

Раніше колишня дружина Валерія Меладзе Ірина накинулася на екс-Віагру Альбіну Джанабаєву через його зради. Жінка переконана, що співачка забрала у неї чоловіка не з ніжних почуттів, а з користі.

Тим часом Альбіна Джанабаєва здивувала шанувальників бляклим виглядом без макіяжу. Перш завжди блискуча свіжістю і енергійністю співачка сильно змінилася.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти