"Я гідна свого титулу королеви": новоспечена місіс Крим відповіла на хейт

Фото RNBEE

У перший день вона не знаходила собі місця і не спала всю ніч.

Новообрана "місіс Крим" Ольга Валєєва, чия колоритна зовнішність розбурхала мережу, виявилася не готова до хвилі негативу на свою адресу. Жінка заявила, що люди жорстокі і просто не вміють дивитися на красу під іншим кутом, пише Таблоїд.

Як зізналася 34-річна Ольга, в перший день вона не знаходила собі місця і не спала всю ніч.

"Всі знімки, що потрапили в соцмережі, найневдаліші в моєму житті! На фото підібраний якийсь ракурс, при якому я здаюся втричі більше!",- розповіла вона.

Читати такожЕкс-чоловік Дженніфер Лопес одружується на "Міс Парагвай" , на 23 роки молодший за нього

"Дуже шкода, що люди такі жорстокі і злі. Але одне можу сказати точно, що ті, хто пише гидоту, точно не щасливі, не мають нормального особистого життя, незадоволені. Кожна хотіла б опинитися на моєму місці, взяти участь в конкурсі краси, вийти на сцену в красивій сукні і, тим більше, бути переможницею і забрати свою корону! Але чи кожна здатна це зробити?",- обурилася Валєєва.

"Місіс" підкреслила, що вона - людина сильна за характером і морально стійка. На її думку, слабку дівчину таке цькування могло б навіть довести до суїциду.

"Люди не звикли дивитися на красу під іншим кутом. Вся критика, яка зараз впала на мою адресу, звалилася через мою неординарну зовнішність. Так, У мене багато тату на тілі. Так, У мене яскраві руде волосся. Так, У мене, як і у більшості дівчат зараз, збільшені губи. До слова, вони не такі великі. Але це не заважає мені бути талановитою і красивою!",- підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше російська актриса Оксана Фандера, яка народилася в Одесі, опублікувала фото українського прапора і процитувала вірш поетеси Ради морської, присвячений її рідному місту.

Новини заразКонтакти