"Я би робив так": Олександр Пономарьов заступився за Світлану Лободу

Олександр Пономарьов вважає, що Світлана Лобода гідна поваги через її рішення повернутися в Україну і допомагати співвітчизникам / колаж: Главред, фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr, instagram.com/lobodaofficial

Пономарьов зазначив, що зараз Loboda заслуговує повагу, на відміну від інших українських артистів, які продовжують підтримувати окупанта.

Українська співачка Світлана Лобода побудувала успішну кар'єру в країні-агресорі, однак після початку повномасштабної війни в Україні прийняла рішення покинути рф і допомагати співвітчизникам.

Артистку критикують за її минуле, і часто вважають її спроби реабілітувати себе в очах країни награними. Таку позицію не схвалює Олександр Пономарьов.

В інтерв'ю для журналіста Дмитро Гордона співак зізнався, що не розуміє, як можна було залишитися в країні-окупанті та підтримувати пропагандистські наративи, як це зробили Ані Лорак, Таїсія Повалій та ін. Їм він протиставляє Світлану Лободу.

"Чому було не повернутися, як Лобода? Вона встала і поїхала після 24 лютого. Там залишила все, що в неї було, і приїхала сюди в Україну допомагати", - зазначає Пономарьов.

Артист вважає її вчинки гідними поваги. "Я би робив так, якщо б потрапив у таку ситуацію", - підкреслює співак.

Дивіться репортаж про те, як війна змінила переконання Світлани Лободи:

Раніше стало відомо, що лояльна до країни-агресора українська співачка Maruv планує повернутися в Україну після війни - вона з чоловіком і дитиною розробила "безпечний план".

Також російський комік Максим Галкін, який визнаний в рф іноагентом через антивоєнну позицію, вперше розповів, як приймав рішення покинути країну-агресора, і коли виїжджав.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти