Вигнав коханку з дому і привів нову даму: путініст Кіркоров злетів з котушок

Бедрос Кіркоров розлучився з обраницею / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/

91-річний путініст Бедрос Кіркоров не перестає дивувати своїм бурхливим особистим життям, він знову розлучився зі своєю черговою пасією.

Батько російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує російських окупантів, Бедрос Кіркоров минулого року розлучився зі своєю дружиною Людмилою. За словами Бедроса, дружина приділяла йому занадто мало часу.

А незабаром Філіп Кіркоров представив нову пасію батька - 43-річну блондинку Олесю. Спочатку вона була помічницею Бедроса, а потім уже стала коханою.

"У залі мій тато, людина, яка дала мені життя, дала мені прізвище і яка сьогодні у свої майже 91 зі своєю молодою обраницею сидить і аплодує мені. Ось із кого треба брати приклад!" - сказав путініст Кіркоров.

РосЗМІ повідомили, що Бедрос нещодавно вигнав Олесю зі свого будинку, вважаючи, що вона хотіла від нього тільки майно, і не захотів із нею продовжувати стосунки. Але довго путініст не був самотнім і знайшов заміну блондинці.

"За ним доглядає дуже хороша жінка. Вони познайомилися, ще коли Бедрос жив з Олесею. Дама ця займається благодійною діяльністю, працює у відомому фонді. Коли Олеся пішла, нова подруга швидко її замінила. Мовляв, Бедрос не зможе жити сам, йому потрібна цілодобова допомога. Нова пасія Кіркорова-старшого теж набагато його молодша, їй 57 років. І родовід у неї непоганий: вона племінниця легендарного льотчика Олексія Маресьєва. Жінка дуже турботлива, стежить за його здоров'ям, супроводжує його на медичних обстеженнях. У свої 91 батько Філіпа світиться від щастя, постійно дякує новій подрузі за турботу й увагу", - розповіли друзі Бедроса.

Хто такий Бедрос Кіркоров?

Бедрос Кіркоров - болгарський, радянський і російський естрадний співак, народний артист Російської Федерації (2012). Батько співака Філіпа Кіркорова.
Бедрос Кіркоров підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну і вважає, що російський диктатор Путін робить усе можливе для своєї країни.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, стало відомо, що Філіп Кіркоров знайшов нову подругу. Нею стала Марго Овсяннікова, ексучасниця "Дому-2" і блогерка. Дівчина родом з Макіївки і її сторінка в Інстаграм переповнена знімками і відео з Кіркоровим.

А також Філіпа Кіркорова можуть позбавити звання народного артиста країни-терориста РФ. На думку влади РФ, він не поважає росіян, російську культуру і може кого завгодно "послати".

Читайте більше про Кіркорова:

Новини заразКонтакти