"Бреше": Алсу в коментарях вивела на чисту воду коханку чоловіка

Алсу розлучається з Яном Абрамовим / Колаж Главред, фото Instagram/alsou_a

Російська співачка Алсу прокоментувала зради свого чоловіка Яна Абрамова.

Російська співачка Алсу, яка розлучається зі своїм чоловіком-бізнесменом Яном Абрамовим, вивела на чисту воду потенційну коханку свого чоловіка Анастасію Решетову.

Як пише Стархіт, Алсу відреагувала на ці заяви Анастасії, залишивши коментар під публікацією видання "Блокнот" у мережі Instagram. Там було опубліковано публікацію з нібито прямою промовою Решетової, яка заявила, що на одруженого чоловіка навіть не звернула б уваги.

"Бреше", - написала Алсу, доповнивши коментар підморгуючим смайликом. Фоловери співачки миттєво зробили висновки, що чоловік зірки все-таки зраджував її з моделлю.

Алсу прокоментувала пост Решетимою / Скріншот Стархіт

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше російська співачка Алсу, яка також як і багато зірок мовчить про війну в Україні, вперше засвітила на відео свого сина Рафаель, якого вона приховує від публіки майже 7 років.

Раніше також російськіЗМІ розсекретили причину розлучення російської співачки Алсу Абрамової з її чоловіком Яном. Алсу була незадоволена своїм чоловіком уже давно. На тлі чуток про зради Абрамова, він практично не жив удома, а з'являвся там "наїздами".

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти