Замість одягу - позолота: Гвінет Пелтроу повністю роздяглася для відомого глянцю

Гвінет Пелтроу знялася оголеною для Vogue / instagram.com/gwynethpaltrow

Оголені фотографії зірки Marvel зовсім скоро з'являться на сторінках Vogue.

Голлівудська акторка Гвінет Пелтроу, зірка романтичних комедій і фільмів кіновсесвіту Marvel, стала зіркою нового номера елітного глянцю Vogue.

Фотосесія приурочена до важливої дати в житті артистки - її 50-річчя. Півстоліття на цій тлінній землі, схоже, нітрохи не відбилися на красі Пелтроу.

Актриса відома своїми зухвалими рішеннями, тому до ювілею вирішила знятися повністю оголеною, і надихнути таким чином чоловіків і жінок по всьому світу на повне прийняття себе і свого тіла у всіх його проявах.

На знімках, якими Vogue поділилися на своїй сторінці в Instagram, Пелтроу одягнена лише в золоту фарбу, що робить її схожою на витончену статуетку в антикварній крамниці.

На обличчі акторки грає загадкова напівусмішка, яку, ймовірно, можна розтлумачити, як статечну мудрість, яку вона пізнала за свої 50 років життя.

Раніше українська модель, Міс Україна Всесвіт 2021 Анна Неплях показала, як купається в морі в блузці і мереживних трусиках, які наскрізь промокли.

Також красуня-дружина українського боксера Олександра Усика в білій сукні засвітила пружні стегна і стрункі ніжки у фотосесії на тлі кам'яної пустелі.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти