"Поверни доступ до сторінки": в Мережі вилаяли експродюсера Винника за новий проект

Продюсер Олег Винника хоче розкрутити його клона, впевнені фанати / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Фанатів Винника впевнені, що його експродюсер Горбенко намагається просувати свій новий проект за допомогою аудиторії "кумира вовчиць".

Експродюсер українського попспівака Олега Винника Олександр Горбенко, по всій видимості, знайшов йому заміну - і виклав в Мережу кліп на пісню виконавця-ноунейма DISCOMAN. На це звернули увагу фанати Винника.

"DISCOMAN є символом ретро-стилю і ностальгії того часу. Він є культурним феноменом, який надихає багатьох музикантів і співаків, а також продовжує залучати любителів танців і веселощів", – сказано в описі відео.

А в понеділок, 3 липня, цей кліп був опублікований на офіційній сторінці Олега Винника в Instagram з підписом "Show must go on"("Шоу має продовжуватися"). Сам Винник, до слова, говорив, що вже давно не має контролю над своїми сторінками в соцмережах.

Фанатів Винника кліп DISCOMAN дуже обурив. Вони впевнені, що продюсер Горбенко вкрав у Винника сторінку в Instagram і тепер намагається просувати свій новий проект за допомогою його аудиторії.

"Ну і навіщо публікувати скачаний з ютуба кліп? Може вже повернете сторінку артисту, якому вона і належить?! Нафіга використовувати суду сторінку для такого..прости господи?!", "Таке враження, що сторінку вирішили перетворити на звалище", " Очевидно, цей пост не має відношення до Олега Винника. Сподіваюся, артист зможе відновити доступ до сторінки", "Олександр Горбенко, краще поверни людині доступ до його сторінці", – писали гнівні шанувальники і шанувальниці Винника.

Нагадаємо, раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, Чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також співак вперше розкрив подробиці особистого життя - хто його дружина, чи є у них дитина, і чому не говорив про свою сім'ю раніше, коли був на піку слави.

Інші новини:

Новини заразКонтакти