Василь Вірастюк відверто розповів про своє скандальне розлучення після 15 років шлюбу

Вірастюк зі скандалом розлучається / Фото: Instagram, Facebook Василя Вірастюка

Розійтися мирно з дружиною Інною Вірастюку не вдається, пара виховує двох спільних дітей.

Політик та спортсмен Василь Вірастюк розлучається після 15 років шлюбу зі своєю дружиною Інною.

Про це стронгмен повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він розповів усі подробиці свого особистого життя, аби не продовжувати "інформаційну атаку".

"Змушений вам доповісти: так, ми з Інною прожили у шлюбі 15 років, у нас народилося двоє спільних дітей. Про причини: рішення прийняв безпосередньо я, ще на початку жовтня 2022 року! Якщо мене не змусять, то ви ніколи і не дізнаєтесь про істинні причини нашого розлучення (чи то моє рішення розійтись)", - пише Вірастюк на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що ексдружина вимагає від нього аліментів на двох дітей, але йому бракує фінансів. Спортсмен каже, що готовий до відповідальності до дітей і завжди допомагав фінансово родині, а зараз хоче, аби сини жили з ним.

Окрім того, подружжя ділить майно через суд.

"Розподіл "спільного" майна. Яким чином воно буде розділено, вирішить суд. Вивчивши мою (нашу) декларацію 2020 року (щодо нерухомості), в мене (у нас) була можливість (ще до мого депутатства) забезпечити всіх дітей у перспективі окремими квартирами!", - написав чоловік.

Також він зазначив, що коментарії та пояснення щодо свого розлучення не даватиме, а всі відповіді можна отримати лише через суд, і то, якщо поведінка колишньої змусить його це зробити.

Нагадаємо, нещодавно лідер відомого українського поп-рок-гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Ганною після 15 років шлюбу.

Також Главред розповідав про те, що зрадниця Лорак з розмахом відзначила 45-річчя. Вона вивела на сцену свою 12-річну дочку і заспівала українською.

Читайте також:

Новини заразКонтакти