Вадим Олійник розповів, через що конфліктували Dantes і Наталія Могилевська

Вадим Олійник розповів, чому Володимир Дантес сварився з Наталією Могилевською / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

ДіО.фільми хоч і були вельми успішним проєктом, але мали свої проблеми.

Українські співаки Вадим Олійник і Володимир Дантес 2008 року здобули перемогу в другому сезоні музичного проєкту "Фабрика зірок". Пізніше вони утворили дует під назвою ДіО.фільми, який проіснував до 2015 року. Музичним продюсером юних зірок стала Наталія Могилевська.

Відомо, що у дуету були непрості стосунки зі своєю покровителькою. Нещодавно Вадим Олійник в інтерв'ю для Люкс ФМ зізнався, що найчастіше непорозуміння з Могилевською виникали саме в Дантеса.

Співак розповів, що сам він має більш поступливий характер, тому відкритих конфліктів із продюсеркою не мав. Володимир виявився більш експресивним, що часом і призводило до складнощів із Наталією Могилевською.

"Мені з Наталією Олексіївною завжди було легко, тому що вона знала, що я працьовитий, дослухаюся до її порад, і реально я вбирав усе, як губка. Я завжди був вдячний, що вона мені дуже багато допомогла. Але з нею дійсно було складно. Із нею Володимир більше конфліктував. Чесно кажучи, я, може, не міг. Можливо, емоційно був не такий сильний, як Вова. Йому постійно щось було не так, йому не подобалося. Він казав: "Давайте нову пісню зробимо, запишемо кліп". А Наташа хотіла, щоб ми не поспішали", - розповів Вадим Олійник.

Хто така Наталія Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Хто такий Володимир Дантес?

Володимир Дантес (справжнє ім'я - Володимир Гудков) - український співак, теле- і радіоведучий. Ексучасник гурту ДіО.фільми. Переможець шоу талантів "Фабрика зірок-2". Був одружений (2015-2022) зі співачкою DOROFEEVA. Автор проєктів "Мамо, я ганяю тачки", "Будинок Культури", "Мам, я роблю бізнес" тощо. Знімався у багатьох телешоу - "Ліга сміху", "Маскарад", "Маленькі гіганти", "Я Люблю Україну", "Їжа, я люблю тебе" тощо. Учасник гурту Badstreet boys. Сольно виступає під псевдонімом Dantes.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар натякнула на новий роман і засвітила ймовірного коханого. При цьому танцівниця продовжує мовчати про те, як йдуть справи в її шлюбі з Олександром Стояновим.

Також українська ведуча Леся Нікітюк показала відразу двох бойфрендів на особистих фото. Свого часу у неї була слабкість до артистичних, музичних чоловіків.

Читайте також:

Новини заразКонтакти