"У Донецьку гундіт Ольчик": Єфросиніна пройшлася по Бузовій

Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча показала, що буде з цим всім непотребом, коли Україна переможе.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка всіляко підтримує Україну і активно веде волонтерську діяльність, звернула увагу на безмозкий крок російської недоспівачки Ольги Бузової, яка приїхала в Донецьк з метою роздавати гуманітарну допомогу.

Чи то співачка, чи то ведуча Бузова, випендрювалася перед камерами, демонструючи "гуманітарну місію". За фактом російська зірка номер один "робила картинку" для своїх соцмереж.

Маша Єфросиніна вважає, що Бузова, після перемоги України, посипатиме голову попелом за свої дії. Єфросиніна висміяла і той факт, що у Бузової не вистачило мозку запам'ятати текст, який був запланований російськими пропагандистами.

"Значить, в Донецьку гундить Ольчик. Привезла камери і вантажівку з коробками. Привезла дядька-підказувача і невивчений текст... Знаєте, про що я думаю, дивлячись на цих випердишів медіапропаганди? Про те думаю, де б зараз купити той протиблювотний засіб, який зможе подіяти, коли при розвалі режиму РФ, вони всі почнуть каятися? Коли потече блеяння "нас змусили", "у нас не було вибору", "ми завжди любили український народ і просимо у нього прощення за все", – висловилася Українська телезірка.

Вона також додала, що підрахувала на самому початку війни, що якби хоча б 20 з них зі своїми десятками мільйонів аудиторії закликали своїх підписників виступати проти війни, то загалом вони охопили б понад 200 млн людей.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російська недопевіца, телеведуча, учасниця проекту "Дім 2", позорище без голосових зв'язок Оля Бузова приїхала на Донбас, щоб роздавати гуманітарну допомогу.

На відео видно, як співачка приїхала в Донецьк і роздавала гуманітарну допомогу прямо з машини.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти