Впізнати складно: який вигляд 58-річна Марина Хлєбнікова має через 3 роки після пожежі

Марина Хлєбнікова зараз - як Марина Хлєбнікова виглядає після пожежі / колаж: Главред, фото: instagram.com/marina_hlebnikova_official

Артистка вдало використовує нещасний випадок для воскресіння колишньої слави.

Російська співачка Марина Хлєбнікова в листопаді 2021 року ледь не згоріла під час пожежі, яка сталася в її квартирі. З отруєнням чадним газом та опіками непритомну артистку госпіталізували.

У лікарні вона провела майже два місяці, за час яких Хлєбнікова перенесла пересадку шкіри на уражені вогнем ділянки та пластичні операції.

Уже у квітні артистка повернулася до зйомок у різних шоу та гастрольної діяльності. Про пожежу та події тієї фатальної ночі вона розповідає неохоче.

Хоча схоже, що через нещасний випадок кар'єра Марини Хлєбнікової почала розвиватися помітно активніше. Успіх пісень "Чашка кофею" і "Солнышко мое, вставай!" вона так і не повторила, але багато хто приходить на концерти артистки, щоб особисто оцінити, як сильно та змінилася зовні.

58-річна знаменитість зараз час від часу використовує перуки і робить більш яскравий макіяж, що можна помітити на її свіжих фото та відео.

Марина Хлєбнікова зараз - як Марина Хлєбнікова виглядає після пожежі / колаж: Главред, фото: instagram.com/marina_hlebnikova_official

Хто така Марина Хлєбнікова?

Марина Хлєбнікова - радянська та російська поп-виконавиця. Найбільш відома завдяки пісням "Чашка кофею", "Солнышко мое, вставай!", "Какое было кино (До свидания)", "Хали-гали" тощо.

Останні зіркові новини:

Раніше зрадниця Лоліта показалася в труні. На такий перфоманс вона погодилася добровільно - ідея розіграти власний похорон здалася їй дотепною.

Також актриса-путіністка Людмила Артем'єва, відома за роллю в серіалі "Свати", налякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом - вона змінила імідж, через що її перестали впізнавати.

Читайте також:

Новини заразКонтакти