"Уже немає в живих": Огнєвіч розповіла про долю шахрая, який "кинув" її

Злата Огнєвіч розповіла про долю шахрая, який обікрав її / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Злата Огнєвіч розповіла, що сталося з шахраєм, який "розвів" її та інших українських зірок на кругленьку суму.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч нещодавно стала жертвою організатора Тараса Доненка. Минулого року він ошукав багатьох виконавців на величезну суму грошей, серед постраждалих також опинилися: Руслана, Тарас Чубай і гурт СКАЙ.

Тарас Доненко - засновник концертного агентства Star Label, обдурив виконавців на 10 млн гривень. Наразі аферист, який провернув наймасштабнішу шахрайську схему в українському шоу-бізнесі, перебуває в міжнародному розшуку. Він брав гроші за організацію виступів і зникав.

Златі вдалося з'ясувати, що Доненко мав справу з криптовалютою, а також вона припустила, що його, можливо, вже немає в живих. Про це співачка розповіла в програмі Weekend Show на М1.

"Якщо брати нас усіх артистів, то він завдав збитків на 10 мільйонів гривень. І зараз у мене є інформація, що він через ці концерти відмивав криптовалюту. Взагалі його, можливо, вже немає в живих. Його могли вбити ці "друзі", злочинці. Зараз у нас є дуже багато різної інформації, частину якої я не можу розголошувати, тому що триває слідство. Його вже оголосили в міжнародний розшук", - заявила Огнєвіч.

Хто такий Тарас Доненко

Тарас Доненко - засновник агентства Star Label, яке займалося організацією концертів зірок. Чоловік співпрацював з артистами, брав частину грошей, а потім зникав. Його жертвами стали Руслана, Тарас Чубай, Злата Огнєвіч, гурт СКАЙ.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася радісною новиною з приводу появи в її житті маленької дитини. Співачка повідомила, що офіційно змінила свій статус - тепер вона "тітка Злата".

А також Огнєвіч натякнула, що вона знову окрилена романтичними почуттями.

Читайте більше про Злату Огнєвіч:

Новини заразКонтакти