Українська "мафія": втікачу Олександру Волошину помстилися в Польщі

Олександр Волошин не затримався в Польщі / колаж: Главред, фото: instagram.com/voloshyn_xx/

Олександру Волошину пошкодили машину і блогер вважає, що це через те, що він українець.

Український блогер Олександр Волошин нещодавно втік з України незрозуміло яким способом, заявивши, що йому погрожують. Виявилося, спочатку він зупинився у Варшаві, але зараз відкриває бізнес в Іспанії.

На своїй сторінці в соцмережах Волошин поділився, що не залишився в Польщі, адже там погано ставляться до українців. Він поплакався, що залишив машину біля готелю, а після цього хтось її пошкодив.

Олександр Волошин потрапив у неприємності / фото: скрін instagram.com/voloshyn_xx/

Підписники нагадали блогеру, що зовсім недавно він сам погано висловлювався про українців, які виїхали за кордон. На що Волошин почав вибачатися і виправдався тим, що він був під дією пропаганди.

"Мені зараз реально за це соромно. Виправдовуватися за це немає сенсу - вже як є, але в той момент я був "зомбі", пропаганда на мене добре працювала", - видав Олександр.

Чому Олександр Волошин потрапив до бази "Миротворець"?

У липні Волошин опинився в базі Центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України "Миротворець", де зазвичай опиняються затяті пропагандисти.

На сайті йшлося, що причиною стала участь Олександра в актах гуманітарної агресії проти нашої країни, поширення російської пропаганди, участь в інформаційно-психологічній спецоперації Росії проти України, замах на незалежність і територіальну цілісність України. Його назвали "пособником російсько-фашистських загарбників і окупантів".

До внесення в "Миротворець" призвела реакція блогера на обстріл окупантами дитячої лікарні "Охматдит". Тоді він закликав піти на поступки Росії, щоб зупинити війну і вбивства. Після цього він став отримувати погрози.

Крім того, багато хто з його відомих колег, знайомих і друзів публічно його розкритикували.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Алла Пугачова відсвяткувала День знань із друзями та дітьми в одному з ресторанів Юрмали. Артистка провела час із близькими, і шанувальники звернули увагу, що Пугачова не повернулася до Ізраїлю, куди поїхала жити ще 2022 року. Мабуть, її діти Гаррі та Ліза почнуть навчальний рік у Латвії.

А також зрадницяТодоренко залишилася одна у свій день народження. Російський співак-путініст Влад Топалов подарував їй квиток на концерт Джастіна Тімберлейка в Парижі, але не поїхав із нею.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти