Вбогий Петросян на блакитному вогнику розповідав тупі жарти про Україну і президента Зеленського

Євген Петросян убого і плоско жартував про війну в Україні на "блакитному вогнику" / instagram.com/petrosyanevgeny

Нудотні словесне нетримання, "приправлене" пропагандистськими наративами, викликало дискомфорт навіть у тих, хто сидів поруч зі старим клоуном.

2022 рік став для РФ роком ганьби, коли весь світ побачив, що країна являє собою стадо безвольних людей, мізки яким замінює кремлівська пропаганда. Їм під стать був і новорічний "блакитний вогник", який показували в новорічну ніч по головному російському телеканалу.

Пропутінський клоун Євген Петросян, чиї жарти втратили актуальність ще півстоліття тому, вирішив на вогнику блиснути дотепністю, проте обробився прямо з келихом шампанського в руках

На своїй сторінці в Instagram він виклав затяжний тост з пласкими жартами про війну в Україні і президента Зеленського, щедро присмачений пропагандистськими наративами.

Наприклад, прозвучала в промові Петросяна така маячня:

Все це супроводжувалося "фірмовими" кривляннями пропагандистського блазня, який вже давно набив оскому навіть самим росіянам.

У коментарях Петросяну напхали повну панамку незадоволених відгуків на його плаский, та вкрай недоречний гумор:

"Росіянином народився? Вірменин Бакинського Походження росіянин? Продажна хвора людина".

"Розчарована в вас і в тих хто сміявся... Гумор на горі людей здається чорним".

"Як це огидно".

"Петросяна давно пора на звалище".

Раніше балеруна з Херсона, зрадника України і путінського посіпака Сергія Полуніна "скасували" в престижних театрах зі світовим ім'ям через його продажну позицію щодо війни в Україні.

Також стало відомо, що латиська співачка Лайма Вайкуле, на знак протесту проти військової політики РФ і війни в Україні, вирішила відмовитися від російської мови.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти