"Ти ж жила у мене вдома!": Приходько розкрила підлу сутність путіністки Гагаріної

Приходько розкрила підлу сутність путіністки Гагаріної / скріншот

Співачки раніше дружили, але Приходько, дізнавшись свою колегу ближче, змінила думку про неї.

Українська співачка Анастасія Приходько розповіла, що пропутінська співачка Поліна Гагаріна відрізнялася гидотою ще до початку вторгнення РФ в Україну.

В інтерв'ю музичному порталу "Музвар" співачка заявила, що Гагаріна підставила її, незважаючи на дружбу.

"Ми з нею дружили, вона приїжджала до мене в Київ на презентацію пісні "між нами небо", яку ми записали разом з Давидом Каландадзе. Я її запросила, вона одягала мої прикраси, жила у мене вдома. Ми дуже дружили", - розповіла Приходько.

За словами співачки, дружба припинилася, коли Гагаріна почала співпрацювати з продюсером Костянтином Меладзе. На той момент Приходько з ним співпрацю припинила.

Співачка зазначила, що тоді викреслила колишню подругу з життя.

"Ти ж жила у мене вдома, ти їла зі мною за столом, ти приїжджала до Києва, одягала мої прикраси. А потім такий плювок зробила в мою сторону", - сказала Приходько.

Читати такожДірки російського шоу-бізнесу: Полякова розповіла, як "поховала" Гагаріну і "голубів миру"За словами співачки, побачивши Гагаріну на пропагандистських російських концертах на підтримку війни проти України, вона тільки підтвердила свою думку про колегу.

"Коли вона вийшла в "Лужниках", я побачила, що якою мерзотою вона була – такою і залишилася. А що змінилося?",- зазначила Приходько.

Раніше українська модель і телеведуча Катя Осадча звернулася з гнівним повідомленням до Поліни Гагаріної, яку за виступ у Лужниках назвала продовжувачкою політики Гітлера.

Читайте також:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти