"Ти для мене - труп живий": Рибчинський остаточно "закопав" зрадницю Повалій

Євген Рибчинський написав вірш про Таїсію Повалій / колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliyofficial/, facebook.com/ERibchinskiy/?locale=uk_UA

Євген Рибчинський шкодує про співпрацю з Повалій.

Відомий український композитор, поет і політик Євген Рибчинський висловила свою думку про зрадницю України Таїсію Повалій.

На своїй сторінці у Facebook Євген опублікував зухвалий вірш про Повалій, у якому звернувся до колишньої подруги.

Рибчинський зазначив, що зрадниця "продала душу Путіну", а також співає для тих, хто знищує Україну, відібрав Крим і стер Донбас. Також поет написав, що шкодує про те, що писав пісні запроданці.

Нагадаємо, Рибчинський і Повалій раніше дружили, він написав для зрадниці багато пісень, які стали справжніми хітами - "Чортополох", "Не питай мене чому", "Просто Тая" та інші. Але композитор обірвав усі зв'язки зі співачкою після того, як вона втекла до країни-окупанта РФ.

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська та російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Таїсія Повалій - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Спотворене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, як сильно її роздуло.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти