Трамп натякнув, що в разі своєї перемоги депортує принца Гаррі зі США

Принцу Гаррі можливо доведеться повернутися до Британії / Колаж Главред, фото Instagram/princeharryofengland, realdonaldtrump

У новому інтерв'ю колишній президент США повідомив, що може депортувати Гаррі.

Колишній президент США Дональд Трамп припустив, що принц Гаррі може бути депортований зі США під його керівництвом, якщо буде виявлено, що герцог фальсифікував інформацію у своїй візовій анкеті.

Колишній президент, 77 років, поговорив із телеведучим Найджелом Фараджем у програмі GB News, де він припустив, що член королівської сім'ї не отримає "особливих привілеїв", якщо він збреше про своє вживання наркотиків.

Гаррі, який живе у США з 2020 року, мешкає в особняку Монтесіто з дев'ятьма спальнями зі своєю дружиною Меган Маркл і двома дітьми Арчі та Лілібет, пише The Daily Mail.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали до США.

В автобіографії принца "Запасний" він розповів, що раніше вживав наркотики, що за законами США зазвичай є підставою для відхилення заяви на візу.

У книзі він зізнався, що вживав кокаїн, марихуану і психоделічні гриби.

Додамо,принц Гаррі влаштував "бунт" проти дружини і заявив, що Меган має підкоритися його рішенню, хоча раніше він завжди робив усе "заради Меган".

А також Дональд Трамп заявив, що не підтримує принца Гарріта готовий його депортувати з країни, адже принц "зрадив королеву".

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти