"Торгують совістю": Гребенщиков висловився щодо "Z-артистів"

Борис Гребенщиков виступив на підтримку України/ express-fm.ru

Нещодавно музикант присвятив пісню українцям.

Музикант, лідер групи» Акваріум " Борис Гребенщиков негативно відгукнувся про артистів, які виступають на російських патріотичних z-концертах. Він вважає, що колеги торгують совістю.

За інформацією російських ЗМІ, Гребенщиков одним з перших поїхав до Ізраїлю після початку військового вторгнення Росії в Україну. При цьому музикант не мовчить, а продовжує критикувати не тільки відбуваються звірства в Україні, а й самих росіян.

В інтерв'ю ізраїльському "Дев'ятому каналу" він заявив, що діячі культури будуть підлаштовуватися під владу, щоб отримати від неї гроші та інші блага.

Читати також"Це не ми, це вони": Гребенщиков записав пісню про жовту річку ,яка "занадто глибока"

"Ці люди торгують совістю, честю і всім іншим, щоб догодити правителям», — заявив Гребенщиков в інтерв'ю. Наприкінці квітня музикант представив нову композицію під назвою «Ворожба». На написання пісні Гребенщикова надихнули події в Україні.

Нагадаємо, раніше російський музикант Борис Гребенщиков записав пісню "Ворожба", яка присвячена наступу Росії на Україну. Відповідна композиція з'явилася на YouTube каналі музиканта. "Чаклуй бабка, чаклуй дід, в темному небі дивне світло. Якось завелася, ця гниль і мерзота. Ніякого завтра більше немає", - співає автор і виконавець.

Новини заразКонтакти