"Там люблять селитися росіяни": у мережі показали, де розташована квартира Олега Винника

Стало відомо, де саме живе Олег Винник / колаж: Главред, фото: depositphotos.com/

Винник живе на околиці Берліна.

Український співак Олег Винник, який втік до Німеччини ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, нещодавно вийшов на зв'язок і звернувся до шанувальників.

На відео артист показав свій "город" на балконі, після чого Тelegram-канал "Вогник" зміг відстежити, де саме знаходиться житло співака в Берліні.

Виявляється, апартаменти Винника розташовані на околиці Берліна, в районі Шарлоттенбурга, і відомо, що там люблять селитися росіяни.

Будинок, у якому живе Олег Винник / фото: скрін Telegram-канал "Вогник"

"Олег Винник проживає в новому житловому комплексі, а його квартира знаходиться на останньому поверсі. Крім того, на підтвердження, що там перебуває співак, на вході в ЖК, навпроти дзвоника красується напис німецькою мовою, що складається з прізвища артиста Винник і назви його компанії RockSoulana Music", - повідомив Telegram-канал.

Будинок, у якому живе Олег Винник / фото: скрін Telegram-канал "Вогник"
Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини за темою

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк спрогнозував, чи зможе втікач Олег Винник повернути приязнь українців, якою вона була до початку повномасштабної війни.

Також друг Винника, поет-пісняр і телеведучий Петро Мага, розкрив несподівані подробиці про життя артиста до того, як той став популярним у Німеччині та Україні.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти