"Зрісся з м'язами": Повалій порюмсала перед росіянами про те, як її понівечив хірург

Повалій розрюмсалася стосовно хірурга, через який у неї перекошене обличчя назавжди / колаж Главред, фото УНІАН

Скандальна Таїсія Повалій поскаржилася росіянам, що її спотворив хірург та показала асиметрію на обличчі, яку неможливо виправити.

Скандального відома попспівачка українського походження Таїсія Повалій , яка вже багато років живе в країні-агресорі РФ і щосили підтримує кривавий путінський режим, тепер вирішила поскаржитися на злу долю – мовляв, колись вона стала жертвою невдалої косметичної процедури.

Тобто Повалій виглядає приблизно як актриса з фільмів про доктора Франкенштейна та його чудовисько нібито тому, що вколола собі в лицьові м'язи біополімерний гель. Після чого його фізіономію знатно перекосило - або, по-медичному кажучи, асиметрія. Тобто одна щока стала більшою за іншу/

"Я однією з перших постраждала. Мені ввели біополімерний гель. Тоді ще не було нинішніх, сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з'явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали", - поскаржилася Повалій.

Вона зазначила, що асиметрія на обличчі з'явилася через те, що лікар запровадив різну дозу препарату. Повалій різнився, що своє перекошене обличчя вже ніяк не виправить навіть операцією.

"Він у мене згодом зрісся з м'язами. Прибрати його тепер неможливо. Ось так і живу. Це все видно: ліва щока у мене більша за праву. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж", – підсумувала артистка.

Нагадаємо, раніше український співак Олександр Пономарьов розповів, чому Ані Лорак та Таїсія Повалій підтримали країну-агресора РФ . Артист зізнався, що спершу навіть шукав для них виправдання.

Також колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк припечатав Повалій за плазу перед Путіним і придумав покарання для співачки-зрадниці і їй подібних.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Новини заразКонтакти