Соломія Вітвіцька зізналася, як її колишній чоловік реагує на її новий роман

Соломія Вітвіцька новини - Вітвіцька розповіла про ставлення екса до її нового роману з Олексієм Ситайлом / колаж: Главред, фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Вітвіцька показала, що їй пише Кочатков, коли бачить її щасливою через бойфренда-військового.

Українська ведуча і журналістка Соломія Вітвіцька була одружена з телеоператором Владом Кочатковим 10 років. Чотири роки тому пара розпалася.

Весь цей час Вітвіцька не коментувала своє особисте життя. Однак ситуація змінилася в лютому 2024 року - ведуча зізналася, що перебуває в романтичних стосунках із воїном ЗСУ Олексієм Ситайлом.

Відтоді Соломія час від часу ділиться з шанувальниками романтичними моментами з новим обранцем. Наприклад, нещодавно вона у своєму блозі в Instagram показала себе з букетом яскравих квітів від Ситайла.

Кочатков, колишній чоловік Вітвіцької, не втримався, і емоційно прокоментував це. В особистих повідомленнях він написав журналістці, що радий за неї. Пізніше сама Соломія зазначила, що задоволена тим фактом, що їй та колишньому чоловікові вдалося після розлучення зберегти адекватні стосунки.

"Так приємно усвідомлювати, наскільки ми з Владом мудро і цивілізовано розійшлися і радіємо одне за одного", - написала ведуча.

Соломія Вітвіцька новини - Вітвіцька розповіла про ставлення екса до її нового роману з Олексієм Ситайлом / instagram.com/solomiyavitvitska

Хто така Соломія Вітвіцька?

Українська телеведуча, журналістка, ведуча проєкту "ТСН" на телеканалі 1+1, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, коли Руслан Ханумак насправді втік до США і яким шляхом. Про свою втечу комік повідомив не одразу, вичекавши значну паузу.

Також "холостяк" Олександр Терен Будько напередодні початку зйомок романтичного проєкту розкрив подробиці своїх останніх стосунків, і зізнався, як довго він уже самотній.

Читайте також:

Новини заразКонтакти