Софія Ротару оприлюднила, як виглядає зараз - перше фото за рік

Софія Ротару показала своє перше фото за рік - як зараз виглядає співачка / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official

На свіжому селфі Софію Михайлівну ледь можна впізнати.

Українська співачка Софія Ротару під час повномасштабної війни стала справжньою самітницею. Про її життя зараз практично нічого не відомо, вона не виступає, не спілкується з шанувальниками.

Єдиним винятком є короткі вітальні листівки до великих свят, або слова співчуття до великих трагедій. Їх артистка публікує на своїй сторінці в Instagram.

Що ж стосується особистих знімків, то останній раз Софія Михайлівна публікувала їх на початку серпня минулого року. Фотопортрет вона показала на честь свого ювілею - 75 років. З тих пір рік шанувальники губилися в здогадах, як зараз виглядає артистка.

24 серпня для Ротару - подвійне свято: День незалежності України, та День народження єдиного сина Руслана, якому цього року виповнилося 53 роки.

Співачка привітала свою дитину і опублікувала фотографію з Русланом. У кадрі вони разом позують на тлі соняшників. Оцінити зовнішній вигляд Софії Михайлівни було складно: обличчя вона сховала за сонцезахисними окулярами, волосся - під хусткою. Фанати намагаються зрозуміти, чи означає такий вигляд співачки, що вона хворіє (це пояснювало б її зникнення на рік), або Ротару таким чином просто ховалася від густої спеки.

Софія Ротару показала своє перше фото за рік - як зараз виглядає співачка / instagram.com/sofiarotaru.official

Раніше дружина Тимура Мірошниченка розповіла про ракову пухлину. Страшний діагноз, який ще в юності поставили Інні, змусив її всерйоз переглянути свою думку про дітей.

Також Андре Тан на рідкісному фото показав свою красуню-дочку. Дизайнер дуже дорожить компанією єдиної дитини, та влаштував восьмирічній Софії чарівне свято.

Інші новини:

Новини заразКонтакти