Собчак знову висміяла безглуздий лук Тіни Канделакі

Ксенія Собчак / instagram.com/xenia_sobchak/

Вона запостила Канделакі в сорочечці, з якої виднілося щось червоне.

Російська пропагандистка і журналістка Ксенія Собчак знову висміяла образ своєї колишньої подруги, любительки війни і тероризму, путіністки Тіни Канделакі.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram. Собчак опублікувала фото Канделаки в кюлотах і дивній сорочечці. Фото вона підписала так: "А є речі, які тіні йдуть. Повинні ж бути".

Варто відзначити, що Собчак ніколи не упускає можливості висміяти Канделакі за її смак. Після кожного вбрання журналістка критикує стиль путіністки, яка закликає вбивати мирних українців. І та практично завжди відповідає на "уколи " на свою адресу. Але цього разу, мабуть, вирішила промовчати.

Нагадаємо, раніше грузини організувалися у флешмоб і в його рамках звернулися до Російської пропагандистки і журналістки Ксенії Собчак.

Читати також"Як смоктала, так і буде смоктати вічно": Скабєєва визвірилася на Собчак

Акція виникла через відео, на якому Собчак спілкується з власником грузинського ресторану, який змушував підписувати росіян папір, де вони визнавали, що засуджують війну в Україні і визнають Путіна диктатором.

"Ми не виділяли вас, як націю росіян. Ми ставимося до вас, як громадян країни, яка окупувала частину нашої країни. А країна, це в першу чергу-люди. У моїй країні співіснує і моя бабуся, яка біженка в своїй країні по милості Росії. І біженці з Росії. Кожна імперія приречена на крах. А Грузія існувала, існує і буде існувати. Також, як і Україна", - каже молода жінка на відео.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти