Скандал в зоряному сімействі: 18-річна дочка Джолі і Пітта відреклася від батька

18-річна Захара, прийомна дочка Джолі і Пітта, тепер використовує тільки прізвище матері / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com/

Прийомна дочка голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта – 18-річна Захара – поступила в коледж під прізвищем матері.

Одна з прийомних дітей легендарних голлівудських акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта – 18-річна Захара-вступила до коледжу Спелман (Атланта, штат Джорджія) і вступила до жіночого товариства "Альфа Каппа Альфа". Під час своєї презентації вона назвалася Захарою Марлі Джолі, хоча раніше мала подвійне прізвище ‒ Джолі-Пітт. Відео з церемонії з'явилося в Instagram.

Таким чином вона публічно відреклася від свого прийомного батька Бреда Пітта, який багато років тому зі скандалом розлучився з Джолі.

Юна Захара влаштувала ціле шоу, танцюючи і емоційно жестикулюючи під крики натовпу. Те, що студентка не згадала впізнаване прізвище батька, для багатьох стало підтвердженням чуток про її злість на Бреда Пітта.

Публікація від ESSENCE (@essence)

Нагадаємо, раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік вже має двох дітей-сина і дочку.

Також колишню дружину Бреда Пітта, американську актрису Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим її на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

До того також Анджеліна Джолі навесні минулого року приїжджала до військового Львова. Зірка приїхала в нашу країну, щоб зустрітися з переселенцями з "гарячих точок" і підтримати дітей, які страждають від війни.

Інші новини шоу-бізнесу:

Новини заразКонтакти