Шоу, де гумор та імпровізація вирішують все: на ТЕТ прем’єра нового проєкту “Батли”

На телеканалі ТЕТ 7 вересня відбудеться прем’єра нового масштабного шоу “Батли”, яке зібрало на гумористичному ринзі близько ста учасників зі всієї країни. Відомих коміків, які розривають жартами тікток і тисячні зали, та нових яскравих облич, які наступають їм на п’яти. Проєкт виходитиме на ТЕТ щосуботи о 22:00.

“Батли” – це шоу, в якому гумор, імпровізація та талант вирішують все. Це революція у світі українського гумору. Проєкт, який здивує поєднанням експериментальних і сміливих форм. Стендапи, мініатюри, пісні, імпровізації – і все це на одній сцені. У шоу “Батли” немає обмежень ані у жанрах, ані в кількості учасників у команді. Є лише одна умова – батлитися так, щоб розсмішити членів журі. Їхні імена розкриваємо далі.

Виступи коміків у “Батлах” оцінюватимуть два склади суддів – Ксенія Мішина, Юрій Ткач та Кирило Ганін, а також Сергій Середа, Іван Кухарчук і співачка SKYLERR. Кожен з трійки повинен оцінити учасника однією з кнопок – червоною, жовтою або зеленою, яка означає автоматичний прохід далі. Щоб залишитися в “Батлах”, конкурсантам потрібно отримати хоча б одне зелене світло. З близько ста коміків члени журі оберуть лише одного переможця або колектив, який у фіналі отримає грошовий приз.

Ведучим шоу “Батли” став актор і автор Студії “Квартал 95” Володимир Мартинець.

Не пропустіть прем’єру шоу, яке запустить нову хвилю українського гумору. Дивіться “Батли” з 7 вересня, щосуботи о 22:00 на телеканалі ТЕТ.

Новини заразКонтакти