Шикарна Пугачова показала романтичну прогулянку з Галкіним на яхті

Максим Галкін і Алла Пугачов насолоджуються один одним / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують дратувати "хороших росіян" своїм спокійним життям.

Легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка виступила проти кривавого вторгнення РФ в Україну і виїхала з країни-терориста жити в Ізраїль, показала романтичне фото зі своїм чоловіком Максимом Галкіним.

Пугачова запостила фото на своїй сторінці в Instagram. Пара виглядає надзвичайно щасливою і гармонійною. Вони стоять в оточенні яхт, обіймаються і виглядають справжніми половинками.

Звісно, не обійшлося і без уїдливих коментаторів з терористичної Росії, які досить посередні у своїй дотепності та традиційно називають пару "онуком і бабусею".

З іншого боку, є фоловери пари, які бажають їй всього найкращого і закликають не повертатися в країну на болотах - Росію.

Алла Пугачова і Максим Галкін кайфують від життя не в Росії / Скриншот alla_orfey

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням внести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини за темою

Зазначимо, нещодавно Главред писав, що Алла Пугачова разом із сім'єю виїхала з Ізраїлю, вважається, що артистка готувалася до святкування свого ювілею на Кіпрі.

А також зрадниця Лоліта розповіла, що після скандалу з "голою" вечіркою Насті Івлєєвої, Алла Пугачова порадила їй бути розумнішою.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти