"Шалену імператрицю" Аллегрову вигнали з концерту самі глядачі

Ірина Аллегрова" доспівалася " / Instagram

"Іди" кричали глядачі співачці, яка не захотіла робити те, що говорили вони.

Російська співачка Ірина Аллегрова, яка нещодавно висловлювала свою підтримку головною пропагандистки Симоньян, публічно ображає Максима Галкіна, покинула концерт на прохання глядачів.

Співачка виступила в місті Рибінську Ярославської області. Однак її концерт обернувся гучним скандалом.

Так, на концерті зірка вирішила представити публіці свої нові композиції. Це і послужило причиною невдоволення глядачів: вони стали вимагати від зірки виконати знакові композиції з її репертуару, повідомляє "Фан".

Читати також"Я не з цими всіма": Аллегрова відзвітувала перед Симоньян про підтримку війни в Україні

Аллегрова відмовилася. Тоді по залу пройшов ремствування, дуже швидко переріс у вигуки " йди!». Цей момент потрапив на кадри відеоролика, яким згодом поділилася в соціальних мережах поетеса Лариса Рубальська. «Отак. "Викрадачку" співати не хочеш-йди!"- прокоментувала вона подію.

Нагадаємо, раніше російська співачка підтримує війну в Україні і не збирається їхати з РФ. Пропагандистка Маргарита Симоньян запевняє, що Аллегрова подзвонила їй особисто і запевнила, що "вона на їхньому боці". На російському ТБ Симоньян заявила, що Алегрова підтримує всіх артистів, які залишилися в Росії і допомагає біженцям. А з емігрували колегами виконавиця більше не хоче мати нічого спільного.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти