Сіра леді: Олена Зеленська з'явилася в дитячій лікарні в елегантному монолуці

Олена Зеленська в дитячій лікарні в Боряці - перша леді показала новий монохромний лук / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Стиль дружини президента України залишається бездоганним незалежно від того, які заходи вона відвідує.

Перша леді України Олена Зеленська разом із міністеркою охорони здоров'я Данії Софі Леде відвідала Київську обласну дитячу лікарню в Боярці. У вересні 2023 року за результатами Саміту перших леді та джентльменів медичний заклад став "побратимом" Лікарні імені Марії Єлизавети в Копенгагені.

Під час зустрічі з медичним персоналом у Боряці на обговорення було винесено роботу "Школи супергероїв", де діти, які довго перебувають на лікуванні, мають змогу здобувати повноцінну освіту, а також питання про людиноцентричний підхід до лікування. Про це перша леді України розповіла у своєму Telegram-каналі.

Для зустрічі з Софі Леде, а також із данськими та українськими медичними працівниками, Зеленська підібрала стриманий образ - у міру діловий, але елегантний.

Так дружина президента віддала перевагу сірому монохрому - вовняний графітовий гольф і костюм-двійка, подовжений жакет і вільні штани зі стрілками, в тон. У макіяжі та аксесуарах вона була стриманою, а під час відвідування самої лікарні одягала захисну медичну маску.

Олена Зеленська в дитячій лікарні в Боряці - перша леді показала новий монохромний лук / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Раніше пропагандисти країни-окупанта зганьбилися фейком про Олену Зеленську та її шопінг у магазині Cartier, на який вона нібито витратила космічну суму грошей.

Також перша леді України поділилася своїм "егоїстичним" бажанням щодо Володимира Зеленського, яке виникло в неї під час повномасштабної війни в країні.

Інші новини про Олену Зеленську:

Новини заразКонтакти