"Щастя й смуток одночасно": Настя Каменських у сльозах поділилася особистим

Настя Каменських новини - NK розповіла про ментальне здоров'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

NK порушила питання щодо вкрай важливої для неї теми.

Українська співачка Настя Каменських використовує свій блог в Instagram не тільки для анонсів нових треків і концертів. Нерідко вона ділиться з підписниками цікавими рецептами, життєвими спостереженнями, роздумами і корисними порадами.

Так нещодавно артистка вирішила порушити питання постійних стресу та тривоги, в умовах яких живе кожен українець через повномасштабну війну. NK закликала прихильників дбати про своє ментальне здоров'я та пояснила, що не завжди потрібно відповідати очікуванням оточуючих.

Зірка показала серію своїх знімків з різними емоціями: щаслива і в сльозах, умиротворена і замислена, тощо. Все це супроводжувалося надихаючою промовою про те, як важливо приймати себе і проживати свої емоції.

"Важливо пам’ятати: ніхто не повинен відчувати провину за те, що хоче відпочити, за слабкість або за свої емоції. Кожен із нас має право брати паузу, коли це потрібно. Має право сказати "ні" іншим і "так" собі. Має право відчувати щастя й смуток одночасно. Турбота про себе - це не егоїзм. Це необхідність, особливо в такі важкі часи. Кожен має право на підтримку, на відпочинок, на простір для себе", - пише Настя Каменських.

Настя Каменських новини - NK розповіла про ментальне здоров'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK «Peligroso» очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська реп-виконавиця alyona alyona висловилася про конфлікт з Jerry Heil, який приписують артисткам після завершення Євробачення-2024.

Також відомий співак Роман Скорпіон уперше прокоментував чутки про роман із Тонею Матвієнко. Артисти багато часу проводять разом, оскільки їх об'єднують спільні пісні.

Читайте також:

Новини заразКонтакти