Розбита і виснажена Надя Дорофєєва поскаржилася на здоров'я

Надя Дорофєєва новини - Dorofeeva поскаржилася на хворобу / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Dorofeeva розповіла про хворобу, яка раптово її наздогнала.

Українська співачка Надя Дорофєєва почала сьогоднішній день на позитивній ноті - у своєму блозі в Instagram вона ділилася музичними успіхами: кількістю переглядів і прослуховувань її треків, а також фрагментами відео, які фанати знімають на її пісні.

На жаль, насолодитися цим повною мірою Додо не змогла. Артистка зізналася, що її підвело здоров'я.

У короткому ролику артистка розповіла, що захворіла, і показала, який вигляд має зараз - без макіяжу, фільтрів і яскравих образів. Дорофєєва була дуже виснаженою, і явно погано почувалася.

Раптова хвороба зіпсувала настрій співачці. На своїй сторінці Надя Дорофєєва залишила емодзі, що ридає, та підпис: "Радію вашим відео дуже, а от те, що я захворіла, це погано".

Надя Дорофєєва новини - Dorofeeva поскаржилася на хворобу / instagram.com/nadyadorofeeva

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Хто така Надя Дорофєєва / инфографика: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше танцюрист-утікач Влад Яма зізнався, чиїм коштом живе в США. Він виїхав із сім'єю з України вже під час війни, і довгий час, побоюючись хейтерів, не розповідав нічого про себе.

Також український шоумен Анатолій Анатоліч огризнувся на Дмитра Гордона. У своєму блозі ведучий розкритикував діяльність журналіста попри те, що раніше був його шанувальником.

Читайте також:

Новини заразКонтакти