Розкрито секрет роману Наомі Кемпбелл із 37-річним мільйонером з ОАЕ

Наомі Кемпбелл і Мохаммед Аль-Туркі - подробиці стосунків / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/moalturki

Мохаммед Аль-Туркі знає Чорну пантеру досить добре, щоб стати для неї близькою людиною.

Легендарній супермоделі Наомі Кемпбелл достатньо лише з'явитися на світському заході, щоб усі таблоїди кілька місяців до найдрібніших деталей розбирали її вихід. Наприклад, наприкінці лютого 53-річна Чорна пантера з'явилася на церемонію нагородження премії BAFTA в компанії одного з найзавидніших холостяків світу - 37-річного кінопродюсера-мультимільйонера з Саудівської Аравії Мохаммеда Аль-Туркі ("Арбітраж", "За будь-яку ціну", "Невинність", "99 будинків").

Парі, яка, до речі, знайома з 2014 року, у ЗМІ одразу ж приписали не просто роман, а таємні заручини - вони абсолютно не приховують своєї ніжної прихильності одне до одного на топових вечірках і церемоніях.

Однак інсайдери в інтерв'ю для the Daily Mail повідомили, що у стосунках Аль-Туркі та Кемпбелл не все так просто: мільйонер справді закоханий, а от серце моделі абсолютно вільне. Щоправда й Аль-Туркі має романтичні почуття не до Наомі.

"Це не роман. Усі їхні друзі знають, що продюсер закоханий в іншу модель і має намір побудувати стосунки з нею. Наомі зараз не у стосунках і зосереджена на своїх дітях і власному благополуччі", - розповіло джерело.

Також подейкують, що між мільйонером і моделлю не тільки близька дружба, а й ділові стосунки: вона його компаньйонка для світських тусовок. За кожен такий вихід Кемпбелл нібито отримує по мільйону доларів.

Хто така Наомі Кемпбелл?

Наомі Кемпбелл - британська супермодель афроямайського та китайсько-ямайського походження. Одна з "великої шістки" супермоделей. У фешн-індустрії має прізвисько Чорна пантера. Почала кар'єру в 15 років і зберігає свою затребуваність в професії навіть майже 40 років по тому. Мала численні проблеми з законом і страждала від алкогольної та наркотичної залежності. Особисте життя приховує, мама двох дітей (2021 і 2023 р.н.), народжених сурогатною матір'ю.

Голлівуд - останні новини:

Раніше красуня-дружина Раяна Гослінга, колись популярна акторка Єва Мендес, зізналася, чому покинула кар'єру в кіно. Зараз вона домогосподарка, яка виховує двох дітей.

Також стало відомо, що Арнольд Шварценеггер переніс важку операцію. 76-річний Термінатор довгі роки страждав через вроджену ваду серця, яка також була і в його матері.

Читайте також:

Новини заразКонтакти