Пузата Собчак станцювала кострубатий танець в леопардовому платті

Незапальні танці від Собчак / Колаж Главред, Скріншот відео

Російська пропагандистка вважає, що її танці повинні бачити інші люди.

Російська пропагандистка, яка вважає себе лібералкою Ксенія Собчак, яка відкрито не засуджувала військовий напад Росії на Україну, вирішила, що її "танці" має бачити світ.

В черговий раз, Собчак потрапила на відео зі своїми дивними рухами тіла. На цей раз вона вдягла облягаючу сукню в леопардовому принті, яка прекрасно підкреслювала випираюче пузо.

У той час, як багато пропагандистських ЗМІ знову нібито викрили знаменитість у вагітності, на відео видно, як ця частина тіла труситься під леопардовим платтям, підстрибуючи в такт рухам пропагандистки.

До слова, це вже не перша спроба Собчак станцювати. Кілька тижнів тому вона вирішила повторити божевільний танець з ножами американської співачки Брітні Спірз. Чи варто говорити, що самодіяльність Собчак викликала лише сміх.

На відео - танець телепузика Собчак:

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак вирішила розібратися з російським пластичним хірургом, який вдало пришив попу путіністу Кіркорову, але облажався з грудьми російської співачки Слави.

Раніше також Собчак висловилася щодо російського актора Анатолія Білого, який відкрито засудив військове вторгнення терористичної Росії в мирну Україну.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти