Путіністка Циганова назвала українців "сатаністами" та закликала викрадати українських дітей

Віка Циганова випустила пісню про вагнерівців / скріншот з відео

Російська співачка назвала війну "релігійною" та заявила, що Росія нібито "не воює" проти України.

Пропутінська російська співачка Віка Циганова, яка підтримує вбивства українців, цинічно присвятила пісню "вагнерівцям". Вона заявила, що Росія "не воює" з Україною. Про це вона заявила в ефірі російських пропагандистів.

Вона криваву війну, яку розв'язав, Путін "релігійною".

"Сатана відкрив свою пащу. Ось Люцифер, люди кажуть, що це таке? Це HIMARS, це і є бог війни, він керує цим усім", - сказала Циганова.

Вона назвала українців "сатаністським родом" і заявила, що росіяни чекають, коли РФ "дасть відповідь і налякає". Циганова злісно закликала РФ силою вивозити українських дітей з окупованих територій.

Вона навіть не заперечила, що окупантів "молотять" в Луганській області, в них нема озброєння та квадракоптерів. До того ж Циганова дуже "переживає" через те, що росіяни не моляться за окупантів у церквах РФ.

Раніше Кудрявцева повідомила, що її нудить від своїх же російських земляків. І виною цьому війна в Україні. Але старіючу Діву нудить не від того, що її земляки вбивають і гвалтують українських жінок і дітей. Це якраз вписується в її картину світу. Нудить її від іншої категорії росіян, а саме тих, хто не підтримує війну і не пішов на угоду з совістю.

Лариса Доліна, яку все частіше критикують за зовнішній вигляд, "вибухнула" гнівною канонадою на адресу ненависників. 67-річна співачка заявила, що їй подобається молодіжний стиль і вона не буде ховати фігуру під вільним одягом.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти