Путініст Філіп Кіркоров зібрався цинічно перевести мільйони "дітям Донбасу"

Філіп Кіркоров зробив дивну заяву / колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

Путініст Філіп Кіркоров планує відправити "дітям Донбасу" 10 млн рублів.

Путіністи Філіп Кіркоров і Любов Успенська, які в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, посварилися ще 2023 року після того, як співачка назвала артиста "фейком". Кіркоров же довго не думав і подав позов до співачки на 10 млн рублів.

Як повідомляють росЗМІ, 6 червня 2024 року відбулося друге слухання у цій справі. Адвокат любителя Путіна вже заявив, що артист чекає вибачень від Успенської.

"Успенська вимовила слова, які... Загалом, ми всі відповідальні за наші слова і вчинки. Успенська сказала, що він завжди бреше, що він фейк, жінконенависник. Ну, нехай вона доведе", - сказав адвокат.

Як виявилося, Кіркоров зібрався перевести всі гроші, якщо виграє суд в Успенської, "дітям Донбасу". Що саме мав на увазі Кіркоров не зрозуміло, але артист точно хайпанув на улюбленій темі пропагандистів. А якби Росія не окупувала український Донбас, то й допомагати не потрібно було б нікому.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно зрадниця Регіна Тодоренко мала необережність привести на зйомки свого старшого сина Мішу. Дитина розмістилася на руках у мами, яка сиділа в журі разом із путіністом Пилипом Кіркоровим. Дитина крутилася і кричала в мікрофон, чим сильно дратувала Кіркорова.

Нагадаємо, раніше син заслуженої артистки Росії Крістіни Орбакайте і великого бізнесмена Руслана Байсарова Дені потрапив у немилість скандального російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує військове вторгнення Росії в Україну.

Читайте більше про Кіркорова:

Новини заразКонтакти