Притула розповів, чому не став батьком вчетверте

Сергій Притула з сином Дмитром / instagram.com/siriy_ua

Телеведучий Сергій Притула розповів про свої плани напередодні війни, яким завадив Путін зі своїм військовим нападом на Україну.

Популярний український телеведучий, який відомий також своїми божевільними волонтерськими зборами та проектами Сергій Притула, зробив несподіване зізнання.

Так, в інтерв'ю Юлії Бориско Притула зізнався, що напередодні війни вони з дружиною планували завести четверту дитину, але не склалося.

Сергій Притула з сім'єю / Instagram.com/kateryna_pry

"Я дитину збирався зачати з дружиною у вересні - жовтні 2022 року. Звичайно, ще не пізно. Але погані люди з країни-агресора Росії (грубо - авт.) зі своїм чортовим Путіним дуже сильно перебили всі плани. Відверто, мені дуже важко створювати якийсь горизонт планування далі, ніж на два-три тижні. Місяць - максимум", - запевнив він.

За словами Притули, дуже складно планувати своє майбутнє. Ведучий додає, що ти можеш сидіти вдома, а в твій будинок, як в Запоріжжі і Дніпропетровську, може прилетіти російська ракета.

Нагадаємо, раніше Сергій Притула зробив категоричну заяву щодо своєї телевізійної кар'єри.

Так, в інтерв'ю телеведучій Маші Єфросиніній, Притула повідомив, що з упевненістю може сказати, що він більше ніколи не повернеться до розважального телебачення. "У попередніх інтерв'ю на питання про моє майбутнє на ТБ я відповідав, що потрібно почекати поки закінчиться війна, а потім вже прийму рішення. Але сьогодні, спираючись на деякі речі, що відбулися за останні кілька тижнів, можу тобі з упевненістю сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи", - категорично відповів Притула.

Раніше ведучий також повідав, як переживає нічні повітряні тривоги і чим надихається під час війни.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти