Президент Warner Bros висловився про Джоан Роулінг

Гаррі Поттер і філософський камінь / Warner Bros

Керівник кінокомпанії Warner Bros хотів розставити всі крапки над "і", але замість цього дав новий виток хейта на адресу Джоан Роулін.

Президент Warner Bros. Девід Хаддад розповів про своє ставлення до поглядів Джоан Роулінг, за які вона регулярно піддається критиці.

Журналіст Bloomberg Джейсон Шраєр опублікував коментар Хаддарда у своєму Твіттері.

Він зазначив, що відповідь на запитання журналіста Хаддарт сам надіслав йому після чергової презентації компанії.

"Незважаючи на те, що Джоан Роулінг — авторка "Гаррі Поттера", у багатьох відношеннях вона також приватна особа. Це означає, що вона може ділитися своєю думкою в соцмережах. Я можу бути не згоден з її позицією в різних питаннях. У той же час я вважаю, що у неї є право дотримуватися своєї думки", - сказав він.

Однак журналіст додав ще коментар від себе.

"Пізніше в розділі питань і відповідей Хаддад відповів на питання про різноманітність / інклюзивність, додавши, що WB Games працює з організаціями, що захищають права ЛГБТ, і що він півтори години розмовляв з директором трансмедійного представництва в GLAAD. Але немає згадки про Роулінг або Гаррі Поттера", - написав він.

У його коментарях розгорівся новий скандал - противники Роулінг продовжили звинувачувати її в транс-фобії, а заодно згадали расизм, дивне ставлення до мусульманства і тд.

Нагадаємо, що Warner Bros відхрестилися від Джоан Роулінг після трансфобного скандалу.

Джоан Роулінг опублікувала нову книгу Погана кров, яка, як вважають критики, увічнить анти-трансгендерні переконання авторки, і яка стала причиною нового скандалу.

Сюжет зосереджений на цисгендерному чоловікові, який переодягається в жінку, щоб вчинити вбивство, і транссексуалом себе не вважає.

На тлі цього старі фанати Гаррі Поттера стали відмовлятися від свого захоплення і закликати до бойкоту. У Warner Bros побоюються, що будуть бойкотувати гру Hogwarts Legacy

Новини заразКонтакти