Пономарьов показав стильне фото покійної матері та вшанував її пам'ять

Пономарьов вирішив вшанувати пам'ять своєї покійної матері / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Співак Олександр Пономарьов показав архівне фото покійної мами, якої не стало 20 років тому, і в річницю її смерті вшанував пам'ять.

Легендарний український поп-співак Олександр Пономарьов вкрай зворушливо вшанував пам'ять своєї покійної матері - Любові Анатоліївни Пономарьової, якої не стало рівно 20 років тому. У день річниці смерті мами виконавець присвятив їй зворушливий пост в Instagram.

Пономарьов опублікував архівне чорно-біле фото, де Любов Анатоліївна зображена ще в досить молодому віці. Артист написав, що його мама назавжди залишилася в пам'яті його та родини.

"Сьогодні (25 червня - Главред) 20 років як тебе немає, мамо! Царство небесне рабі Божій Любові! Пам'ятаємо", - душевно звернувся до покійної мами артист.

Хто такий Олександр Пономарьов?

Олександр Пономарьов - український співак, автор пісень, продюсер. Народний артист України (2006). Був першим артистом, який представив Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення - 2003 року пісня "Hasta la vista" у виконанні Пономарьова принесла 14-те місце. Випустив 9 музичних альбомів.

Український шоу-бізнес - останні новини

Зазначимо, зрадниця України співачка Ані Лорак виступила в країні-окупанті Росії на премії "Жара Music Awards" і вибрала "голе" вбрання для свого номера.

А також український співак Олексій Завгородній (Позитив) висловився щодо стосунків із репером Потапом, який уже тривалий час перебуває за кордоном.

Читайте більше про українських зірок:

Новини заразКонтакти