Пітт відсвяткував перемогу над Джолі в суді: ЗМІ розповіли, у чому суть

Пітт і Джолі продовжують судитися через французькі виноградники / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Зіркова пара розпочала шлюборозлучний процес ще 2016 року. Утім, досі не може врегулювати питання права володіння спільними бізнесами.

Легендарний голлівудський актор/продюсер Бред Пітт здобув проміжну перемогу в суді під час тривалої тяганини проти колишньої дружини Анджеліни Джолі - після того, як суддя сказав, що задовольнить прохання Пітта змусити артистку передати угоди про нерозголошення, які вона уклала, зокрема, підписані її співробітниками. Про це пише британський таблоїд Daily Mail.

Колишнє подружжя продовжує судитися через рішення Джолі продати свою частку в бізнесі вартістю 500 мільйонів доларів російському олігарху Юрію Шефлеру.

Пітт стверджує, що під час розлучення він з Анджеліною домовився не продавати акції компанії без згоди іншого. Напередодні адвокати зіркового артиста стверджували, що угода про нерозповсюдження є "дуже доказовою".

Суддя Лія Мартін сказала, що готова задовольнити клопотання Бреда - і це означало б, що його колишня дружина повинна повернути всі угоди про нерозголошення, які вона уклала з різними третіми сторонами з 2014 року.

Суддя також зазначила, що угоди про нерозголошення можуть допомогти їй визначити, що є обґрунтованим запитом на нерозголошення, а що ні. Утім, поки що остаточного рішення поки що не винесено. Тим часом адвокати Анджеліни Джолі не погодилися з попереднім рішенням судді - і сказали, що оскаржуватимуть його.

Хто такий Бред Пітт?

Вільям Бредлі Пітт - американський актор і кінопродюсер. Лауреат двох премій "Золотий глобус", двох премій Американської Гільдії кіноакторів і двох нагород Британської кіноакадемії. Володар премії "Оскар" як один із продюсерів фільму "12 років рабства" - переможця в категорії "Найкращий фільм" на церемонії 2014 року - і за найкращу чоловічу роль другого плану в картині "Одного разу в Голлівуді" (2020), повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік уже має двох дітей - сина та доньку.

Також колишню дружину Бреда Пітта, американську акторку Анджеліну Джолі запідозрили в романі з ірландським актором Полом Мескалом, молодшим за неї на 21 рік. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

До того також Анджеліна Джолі навесні минулого року приїжджала до військового Львова. Зірка приїхала в нашу країну, щоб зустрітися з переселенцями з "гарячих точок" і підтримати дітей, які страждають від війни.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Новини заразКонтакти