"Відправив туди торт з фекалій": Остапчук виправдався за вечірку для росіян

Володимир Остапчук прокоментував свій виступ для росіян / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Його колишня дружина, Христина Горняк, підколола невдачливого ведучого, та розкрила секрет його "поганої карми".

Український шоумен Володимир Остапчук став фігурантом гучного скандалу, який, на превеликий подив шанувальників, навіть не торкався його особистого життя. Днями він виступив в якості ведучого на приватній вечірці, гостями якої виявилися росіяни.

У мережі таку діяльність Остапчука розцінили, як лукавство: мовляв публічно він підтримує Україну, але за гроші готовий поступитися своїм принципам. Ведучий вирішив, що мовчати про скандал не варто, і висловив свою думку про те, що сталося, і з якої причини.

Примітно, що посипати голову попелом Остапчук не збирається: в тому, що відбувається, він звинувачує карму, свого менеджера, якого довелося звільнити, і ЗМІ, які опублікували інформацію про його виступи. На його думку весь скандал був затіяний кимось виключно для того, щоб зруйнувати його кар'єру.

"Мені шкода, що в нашій країні можна ось так просто спробувати знищити карʼєру, яка будувалася 15 років. Без фактів, доказів - просто текстомв телеграмі. Я не можу відповідати за всіх,але відповім за себе: я за всі свої майже 39 років жодного разу не був на росії. Я за 15 років своєї карʼєри жодного разу не був ведучим заходу, де замовники - росіяни. Бо я не працюю і не працював на їх ринок. Я український ведучий. І скільки не пропонували — ніколи не мріяв про москву.Я віддаю особисто свої кошти на нашу армію. У минулому місяці - близько 500 тис грн. Не збираю з вас. Віддаю свої. ви маєте розуміти, що я ніколи не дозволив би собі зруйнувати свою карʼєру й вашу любов через трьох рос морд на дні народження. Якби я знав, що вони там будуть, я б лише відправив їм туди торт з [фекалій - неценз.]. Я не знаю, за що мене так карма лупить. Окрема тема - наші ЗМІ. "Колеги", це дно. Жовті заголовки без доказів лише призвели до того, що я звільнив людину, яка була поруч зі мною 6 років", - написав гнівну тираду на своїй сторінці в Instagram Остапчук.

Володимир Остапчук прокоментував свій виступ для росіян / instagram.com/vova_ostapchuk

Звідки ростуть ноги у його "карми" припустила колишня дружина ведучого, блогерка Христина Горняк. Вона натякнула Володимиру Остапчуку, що карма чиста у тих, хто чесний зі своїми ексами: днями ведучий "влип" в інший конфлікт - через спільне майно з Горняк, яким він вільно розпоряджається, хоча офіційно так і не розділив з колишньою дружиною.

"Карма звичайно справа така, але моя ще не прилетіла. Прилетить, якщо вкрадете будинок. ... А взагалі чоловіки, які розлучаються і хочуть якось почистити свою карму. Я знаю, як це зробити – поділіть законно, по справедливості будинок, житло або майно зі своєю колишньою дружиною. Тоді ваша карма буде ідеально чистою. Повірте мені, я знаю, про що говорю", - каже Христина.

Христина Горняк розкрила секрет поганої карми Володимира Остапчука / instagram.com/kristygor

Раніше скандал з вечіркою на Міконосі прокоментував менеджер Вєрки Сердючки, яка також виступила для російських глядачів. Там були менш багатослівними, та винних шукати не стали.

Також з незвичайною ініціативою виступила Оля Полякова - у відповідь на заяву путіністів Баскова і Лепса про мільйон кожному окупанту за підбитий "Леопард", українська співачка запропонувала свою винагороду за "полювання" на артистів-пропагандистів.

Інші новини:

Новини заразКонтакти