"Вона практично не жила з нами": Валентина Хамайко вперше розповіла про доньку чоловіка

Валентина Хамайко розповіла про доньку чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/valentinakhamaiko/

Валентина Хамайко з легкістю знайшла спільну мову з дочкою чоловіка від його першого шлюбу.

Українська відома ведуча Валентина Хамайко вперше поділилася, які в неї стосунки з дочкою чоловіка Андрія Оністрата.

Як розповіла Валентина в інтерв'ю Аліні Доротюк, дівчину звати Віта, їй 33 роки, і вони підтримують спілкування. Також із Вітою товаришує старша донька Валентини - Соломія.

"Так, ми спілкуємося. Соломія класно спілкується з Вітою. Віта була вже підлітком, коли ми з Андрієм почали спілкуватися. Вона практично не жила з нами, але був період, коли ми тісніше спілкувалися, а потім вона почала дорослішати і в неї своя сім'я. Мені важливо, щоб гармонійне спілкування було в Андрія з дітьми. Я можу запитати, чи все добре у Віти. І радію, що в Соломії є класні стосунки з нею", - зазначила ведуча.

Старша донька Андрія Оністрата Віта / фото: скрін із відео

Хамайко зізналася, що раніше намагалася налагодити спілкування між чоловіком і його донькою, але більше не втручається, щоб не посваритися з обома.

"Колись був етап, коли я намагалася їх зрозуміти або ще щось, а потім зрозуміла, що я в жодному разі не повинна бути буфером між ними. Їхні стосунки мають формуватися між ними. Я можу бути підтримкою своєму чоловікові, але я точно не можу бути мамою Віті. А якщо я буду між ними, то я завжди буду винуватою, як для однієї сторони, так і для іншої", - сказала Валентина.

Дивіться відео інтерв'ю Валентини Хамайко:

Хто така Валентина Хамайко?

Валентина Хамайко - ведуча каналу 1+1 Україна, проєкту "Хоробрі серця" з Ахтемом Сеітаблаєвим і ранкового проєкту "Сніданок з 1+1". Менторка проєкту "Гай дитячих снів". Лекторка 1+1 Media School, кураторка курсу "Ведучий" для дітей.

Майстриня кулінарної та кондитерської справи - авторка кулінарної книги-бестселера "Солодка неділя". Бізнесвумен, співзасновниця бренду одягу TAIYŌ. Підтримує благодійні справи та ініціативи.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Олександру Волошину пошкодили машину в Польщі і він вважає, що це через те, що він українець. Також блогер-утікач уже перебрався до Іспанії, де розвиватиме бізнес і "із задоволенням платитиме податки".

А також зрадниця Регіна Тодоренко залишила чоловіка і дітей у РФ, а сама відвідала концерт Джастіна Тімберлейка у Франції. Як зізналася запроданка, вона здійснила свою мрію.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти