"Вона ледве-ледве дихає практично і ледве говорить": путініст Сергій Сосєдов розповів про Аллу Пугачову

Сергій Сосєдов висловився про Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/, instagram.com/sosedov.sergei/

Путініст Сергій Сосєдов заявив, що Алла Пугачова вже не може виступати, оскільки у неї пропав голос.

Днями пропагандистські росЗМІ розганяли плітку, що співачка Алла Пугачова збирається повернуться в країну-терориста РФ і навіть дати концерт. Нагадаємо, Примадонна разом із сім'єю виїхала з Росії до Ізраїлю ще на початку повномасштабної війни в Україні.

Чоловік артистки Максим Галкін, який публічно засуджує терористичні дії Росії, спростував безглузді новини росЗМІ

"Вигадки від початку до кінця. З чого вони взяли, що Алла збирається в Росію? Як вони це придумують? Чому відстоювання правди в судах різних інстанцій сприймається як бажання працювати в Росії?!" - пояснив Галкін у своїх соцмережах.

З цього приводу не зміг промовчати затятий путініст Сергій Сосєдов. Любитель диктатора Путіна розповів росЗМІ, що Пугачова вже втратила голос.

"Ніяких її концертів більше не буде в Росії, крім корпоративних. Є такі дурні-бізнесмени, погані, які кидають гроші на вітер. Сьогодні запросити Пугачову на корпоратив - саме це і зробити. Соромно співати раз на 10 років під фонограму. Чому Галкін за неї говорить? Вона не в силах, вона хвора, вона хвора людина, це знають усі, хто з нею спілкувався. Не секрет, що вона ледве-ледве дихає практично і ледве говорить. Який там узагалі спів? Вона фонограми-то записувати вже не може", - видав порцію марення Сосєдов.

Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини про тему

Раніше стало відомо, чому насправді розлучилися Філіп Кіркоров і Алла Пугачова. Приватну версію висловив колишній концертний директор співака, і зазначив, що роман Примадонни з Галкіним там ні до чого.

Тим часом колишній друг Алли Пугачової розповів про її проблеми з Максимом Галкіним. Нібито в їхньому шлюбі зараз не все так гладко, як вони намагаються показати в інформаційному просторі.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти