«Він з'явився дуже нещодавно». Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA, знову закохана

«Він з'явився дуже нещодавно». Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA, знову закохана

Співачка розповіла про таємничого бойфренда.

Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA, знову закохана!

Про свої стосунки вона розповіла Каті Осадчій в інтерв'ю для «Світського життя». На питання ведучої, чи є у неї хлопець, співачка відповіла: "Він з'явився дуже нещодавно. Цим відносинам ще дуже мало часу, і я їх бережу".

За словами Олександри Зарицької, останні серйозні стосунки у неї були 1,5 року тому.

Тому до нового коханого вона ставиться вкрай делікатно, і закликає фанатів: «Тримайте за мене кулачки, щоб все було класно!»

Про особу таємничого чоловіка Зарицької знають лише партнери співачки по сцені - Микита Будаш і Дмитро Мазуряк. На запитання Каті Осадчої музиканти відповіли доволі стримано: «Він реальний і ми його бачили».

Поки відомо, що нові відносини Олександри Зарицької розвиваються дуже неквапливо: бачаться закохані рідко. В основному через участь співачки в «Танцях з зірками».

Я заспокоюю його, що скоро все буде класно. Ну як скоро ... десь в грудні-січні побачимося, - втішає партнера дівчина.

Затьмарює картину лише страх Зарицької перед знайомством коханого зі строгим батьком - таке важливе питання співачка вирішила відкласти до тих пір, поки вона не буде впевнена у міцності своєї пари на 100%.

Читати такожСолістка Kazka Олександра Зарицька пояснила, що означає Її квір-визнання

А поки вона підкорює паркет на «Танцях з зірками» та серця глядачів. До речі, встояти проти чар Зарицької не вдалося і її партнеру по танцях - Юрію Мєшкову. У недавньому інтерв'ю він зізнався в почуттях до співачки.

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти